Linkki tulosseurantaan:

PB080357
Voittaja kolmikko
Vasemmalla toinen Frostviksfjällens Tessan om. Heidi Oinonen. Keskellä voittaja Varpukallion Fanni om. Joni ja Jouni Åttman ja oikealla kolmas Korpinallen Demi om. Kari Summanen

Erikoispalkinnot:

Sako shooting centerin lahjoittama lahjakortti koiralle jonka työskentelyssä eniten ampumatilaisuuksia: Varpukallion Fanni (5 kpl)

Haminan kaupungin lahjoittamat shampanja-lasit koiralle jolla pisin työskentelymatka: Eräansion Ada (28,8 km)

Kymenläänin kennelpiirin lahjoittaman puukko ja termospullo koiralle jolla pisin kiinteä haukkua-aika: Frostviksfjällens Tessan (258 min)

Suomen harmaahirvikoirajärjestön lahjoittamat pikarit koiralle jolla pisin haukkuun päättynyt seuraaminen: Asptjärns Camilla (7,3 km)

Suomen laikajärjestö lahjoittama puukko koiralle jolla haukku jostain muusta eläimestä kuin hirvestä: Asptjärns Camilla (villikissa)

Kaakkois-suomen karhukoirayhdistyksen lahjoittama reppu koiralle jolla paras yhteistyö: Humbakan Unelma

Lisäksi kaikkien oppaiden ja tuomareiden kesken arvottiin Sako shooting centerin lahjoittama lahjakortti jonka voitti Juhani Frimodig.

rotu koira ohjaaja paikkakunta löytö haku LM LH HA TA TM KAR
kpl